Referenties

Jan van Hoof Galerie, Will van Hoof

“Loes is in haar werk correct en professioneel. Weet goed te ‘luisteren’ en op een prettige manier advies uit te brengen, waarmee je als organisatie succesvol verder kunt.”

Rek Management ondersteuning, Anneke Rek

“Loes is een fijne collega om mee te sparren. Zij is een zeer deskundige professional op het gebied van personeel en organisatie. Zij heeft een indrukwekkende staat van dienst en kan deze kennis en ervaring inzetten bij allerlei organisatieprocessen. Maar dat niet alleen, zij heeft de juiste balans gevonden om medewerkers te begrijpen en verder te helpen als HR adviseur en tegelijkertijd weet zij de belangen van de organisatie te dienen.”

Magnetic Nail Design, Mey Liang, president

“Na alle beoordelingsgesprekken, wil ik jou beoordelen als een geweldige aanwinst voor onze organisatie!”

Stichting Binding, Egbert Oppenhuizen, directeur

“Of het nu gaat om een specifieke situatie met een teamlid of om een functieloongebouw, Loes helpt ons deskundig en bekwaam. Door haar brede ervaring sluit ze goed aan bij de realiteit van onze organisatie. Deze veelzijdigheid en deskundigheid is een grote kracht van haar.”

Jan Jasper Homan, senior juridisch beleidsmedewerker Ieder(in)

“Bij onze wervings- en selectieprocedure voor een gespecialiseerd medewerker heb ik Loes vooral ervaren als iemand die adequaat bij voorbereiding en gesprekken ondersteunt, zich daarbij kan inleven in de ander, de goede vraag op het goede moment stelt en steeds de balans tussen individueel en bedrijfsbelang in de gaten blijft houden.

In haar verdere advisering is zij respectvol, afgewogen en vaak mild met kritiek. Maar waar nodig schuwt zij het laatste ook zeker niet.

Kortom: bij Loes is sprake van een belangrijke toegevoegde waarde, waarmee organisaties tijdelijk of voor een langere periode hun voordeel kunnen doen.”