Over Loes Dijkstra

Over Loes Dijkstra

Medewerkers vertegenwoordigen het grootste kapitaal van een organisatie. Wanneer een medewerker, om welke reden dan ook, niet goed in zijn/haar vel zit, heeft dat invloed op de prestaties. En dus ook op de omzet van de onderneming of de te behalen doelstellingen. Daarom is het zo belangrijk dat medewerkers gezond en gemotiveerd zijn.

Loes Dijkstra is adviseur in Personele Zaken en adviseert en ondersteunt bedrijven en ondernemers hierin.

Motto

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”
M. Gandhi

Missie

Mijn missie is organisaties te helpen het (nog) leuker te maken.

Een sprookje

Stel je eens voor: een bloeiende, groeiende, boeiende, bindende en florerende onderneming…. Doordat er enkel mensen werken die doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Daar ook nog hun geld mee verdienen.

Actief medewerkers werven is niet meer nodig; het nieuws verspreidt zich snel. Juist de medewerkers die je zoekt, met de motivatie en drive om het bedrijf naar een hoger plan te tillen, willen bij jouw organisatie werken en melden zich spontaan.

Dat vertaalt zich ook in de orderportefeuille, die zit overvol.
Een organisatie die zoveel energie, kracht en happinez uit straalt, daar wil je kopen…

Ik weet het, bovenstaande is een utopie, maar je kunt er wel heel dicht bijkomen. Als dit je doel is, dan moet je onderneming wel succesvol worden/zijn.

Wat betekent dat

Ik denk in mogelijkheden en kansen, wil mensen nieuwsgierig maken, fascineren en uitdagen. Dat doe ik niet door het hele beschikbare P&O instrumentarium over je uit te storten, maar aan je te vragen wat jij wilt, hoe wordt ’t voor jou en jouw bedrijf nog leuker? Neem je eigen verantwoordelijkheid en je krijgt er nog energie van ook!

Doe waar je goed in bent, en ga het nog beter doen!

Eerst de basis

Medewerkers moeten er van op aan kunnen dat hun salaris maandelijks correct wordt uitbetaald. De verlof- en verzuimregistratie is ook tot in de puntjes geregeld. Vervolgens gaan we onderzoeken wat jouw bedrijf nodig heeft om medewerkers gemotiveerd en gezond te maken en/of te houden.

Logo

Oranje is een warme kleur, zegt iets over mij als mens. Ik werk vanuit persoonlijke betrokkenheid en wil iets neerzetten, achter laten waar je wat aan hebt.

Hoe kan ik je helpen het voor jou en je organisatie (nog) leuker te maken?
In mijn ogen kun je al kijken. Ogen zijn de spiegel van de ziel en wat is de ziel van jouw bedrijf? Mag ik ook in jouw bedrijf kijken?

Ik wil verbinding maken en er samen met jou aan werken om het (nog) leuker te maken in jouw onderneming!