Opdrachtgevers

 

 

Stichting Welzijn logoSt. Welzijn (ca. 10 medewerkers) St. Welzijn is een instelling voor 0-de lijn ondersteuning in de gemeente Leerdam en Zederik en gaat de komende jaren een nieuwe koers varen met als kernopdracht: Kwetsbare burgers en hun netwerk zodanig (vanuit de 0de lijn) te ondersteunen dat ze aantoonbaar in hun kracht komen. Netwerken tussen instellingen te organiseren met als doel om gezamenlijk te komen tot een vraaggericht en integraal ondersteuningsaanbod rondom doelgroepen en thema’s.

 

Douglas-HoutDouglas-Hout B.V. te De Klomp (ca. 17 medewerkers). Douglas-Hout levert Douglas hout voor de bouw en tuin. Daarnaast dakbedekking, bouwbenodigdheden, bouten en moeren aan zowel zakelijke afnemers als particulieren. Douglas-Hout wil uitgroeien tot hét DOUGLAS-HOUT kenniscentrum in de Benelux.

 

 

 

welzijn lisseWelzijn Lisse ( 7 medewerkers) zet zich in voor een vitale samenleving. Wij ondersteunen inwoners van Lisse die door persoonlijke omstandigheden even niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen.

 

MHPDMondhygiënisten Praktijk Doorn (2 medewerkers). Bij MHP Doorn vormen 2 mondhygiënisten de maatschap. Daarnaast is er 1 mondhygiënist en 1 assistent in loondienst.

 

 

Caja

 

CaJa Projecten te Driebergen (ca. 8 medewerkers) heeft tot doel het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van personeel in de bouwsector, zowel op detacheringsbasis als bemiddelen voor ZZP-ers.

 

 

buddinghBuddingh Natuursteen te Veenendaal (ca. 16 medewerkers) is een solide en betrouwbaar familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. De langdurige goede staat van dienst is in 2003 bekroond met het predicaat Hofleverancier. Naast een ruime toonzaal beschikt Buddingh Natuursteen over een eigen steenhouwerij.

 

Iederin logo wit diap_nr5

 

Ieder(in) te Utrecht (ca. 35 medewerkers) is de koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Tweehonderdvijftig organisaties zijn aangesloten. Ieder(in) is  daarmee het grootste netwerk in Nederland van mensen met een beperking en behartigt de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Ieder(in) is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie tussen Platform VG en de CG-Raad.

 

NLV

Nederlandse Leverpatiënten Vereniging te Amersfoort (3 medewerkers en ca. 30 vrijwilligers). De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) is een actieve patiëntenorganisatie, landelijk gericht, voor een grote diversiteit aan leveraandoeningen.

MagneticND01

 

Magnetic Nail Design (ca. 40 medewerkers). Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld.

 

platform vg

Platform VG te Utrecht (ca. 10 medewerkers) wil in de samenleving voorwaarden scheppen en kaders creëren die bevorderen dat mensen met een verstandelijke beperking welkom zijn in de samenleving, hun eigen leven kunnen leven, en kunnen participeren in deze samenleving.

 

nissuiNippon Suisan (Europe) B.V te Ouderkerk a/d Amstel (5 medewerkers). Marine Products Business, the core business of the NISSUI Group, maintains a system enabling us to deliver safe, secure and delicious fish at all times by performing a vertically-integrated operation including fishery, aquaculture, processing and sales through the stages from access to marine resources to delivery to the tables of our customers.

 

brocanteGrand Café Brasserie Brocante te Doorn (ca. 15 medewerkers). Brocante is een restaurant gelegen op de Utrechtse Heuvelrug.

rosenbaum

 

Rosenbaum Select te Utrecht (flexpool van ca. 6 medewerkers). Rosenbaum is een veelzijdig specialist in verslaglegging.

 

 

rode loperDe Rode Loper Thuishulp te Wijk bij Duurstede (ca. 20 medewerkers) is dè thuishulporganisatie voor de gemeente Wijk bij Duurstede. In Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede leveren wij thuishulp met het idee dat dit meer is dan alleen een emmer sop. Bent u tijdelijk of langdurig niet in staat om bepaalde zaken in het huishouden te organiseren of uit te voeren dan gaat De Rode Loper voor u uit!

 

cg-raadChronisch zieken en Gehandicapten Raad te Utrecht (ca. 25 medewerkers). De CG-Raad is in Nederland het grootste samenwerkingsverband van patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Bijna 190 organisaties werken samen binnen de CG-Raad. Samen behartigen zij de collectieve belangen voor chronisch zieken en mensen met beperkingen.

 

art 1Art. 1 Midden Nederland te Utrecht (ca. 10 medewerkers). Art.1 Midden Nederland is een onafhankelijke stichting die staat voor het bestrijden en voorkomen van discriminatie en ongelijke behandeling.

 

 

van-rhenenBouwbedrijf Van Rhenen te Driebergen (ca. 15 medewerkers). Bouwbedrijf Van Rhenen is een goed georganiseerd bouwbedrijf met gekwalificeerde medewerkers.

 

bindngStichting Binding te Wijk bij Duurstede (ca. 18 medewerkers). Stichting Binding is het centrum voor Zorg en Welzijn in de gemeente Wijk bij Duurstede. Vrijwilligers en professionals werken samen aan de missie: Inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede stimuleren én in staat stellen om maximaal mee te doen!

 

skddSKDD te Utrechtse Heuvelrug biedt erkende kinderopvang aan ruim 1100 kinderen uit ca. 700 gezinnen en is hiermee de grootste kinderopvangorganisatie van Gemeente Utrechtse Heuvelrug.

 

mtnlMulticulturele Televisie Nederland (MTNL) te Amsterdam (ca. 45 medewerkers). MTNL is een producent die multiculturele televisie maakt voor regionale- en publieke omroepen.

 

philadelphiaStichting Philadelphia Zorg, regio Amsterdam e.o. te Amsterdam (ca. 500 medewerkers). Philadelphia is een landelijke netwerkorganisatie die geïnspireerd vanuit een christelijke levensvisie en sociale bewogenheid ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

 

aimAim for Human Rights te Utrecht (ca. 20 medewerkers). Aim for human Rights zet zich in voor een wereld waarin de rechten van alle mensen worden gerespecteerd.

 

 

bostaBosta Benelux te Veghel (ca. 150 medewerkers). Bosta is een technische groothandel in leidingsystemen en toebehoren voor diverse vloeistoffen en lucht.

 

klm cityhopperKLM Cityhopper te Amsterdam (ca. 1500 medewerkers). KLM Cityhopper is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij en een 100% dochter onderneming van KLM.

 

ncrvNCRV te Hilversum (ca. 280 medewerkers). NCRV is een maatschappelijk betrokken mediaorganisatie die zich, geïnspireerd door het protestants christelijke gedachtegoed, inzet voor de kwaliteit van de samenleving.

 

 

teleacTeleac/NOT te Hilversum (ca. 240 medewerkers). Teleac/NOT is een educatieve omroep; door middel van televisie, radio, digitaal themakanaal en internetsites wordt een levenslang leertraject voor jeugd en volwassenen geboden.

 

innovamInnovam te Nieuwegein (ca. 300 medewerkers). Innovam is een kennis- en opleidingscentrum in de mobiliteitsbranche.

 

de brug

 

Interkerkelijke Stichting Zorgvoorzieningen De Brug (ISZ De Brug) te Driebergen (ca. 450 medewerkers). De Brug is een verpleeg- en verzorgingshuis.

WERKGEVERS:

vvaaVvAA groep bv te Utrecht (ca. 900 medewerkers). VvAA is een zakelijke dienstverlener voor professionals in de gezondheidszorg en biedt o.a. fiscaal en juridisch advies, accountancy, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

landmacht

luchtmacht